Tamplarie PVC si Aluminiu

Atunci când intenționați să schimbați tâmplăria unei case cu cea din PVC, există o mulțime de factori de luat în considerare, și aceștia generează destul de multe întrebări: PVC sau Aluminiu? Care sunt avantajele fiecărui tip de profil? Ce înseamnă mai multe camere la profil? Ce culori poate avea tâmplăria? Există soluții pe care le putem furniza într-o situație atipica? ..și așa mai departe.   

Aici la LUSA TOTAL ne bucurăm când primim provocarea de a lucra cu un design inovator și complex și excelăm atât în producerea de tâmplărie PVC standard cât și non-standard. Așadar, fie că doar înlocuiți complet vechile ferestre cu unele noi, moderne, mai eficiente energetic, și care să vă protejeze de factorii de mediu, fie că preferați o soluție ușor de întreținut și care să vă asigure protecție mai mare la zgomot precum și siguranță în caz de efracție, în calitate de client LUSA, veți fi ajutat să luați deciziile corecte prin rețeaua noastră de consultanți și specialiști. 

 Așa că, nu vă faceți griji, nu trebuie să cunoașteți toate răspunsurile de la bun început. Ceea ce vom spune, este că ferestrele alese vor avea o performanță termică excelentă, un nivel ridicat de securitate și că desigur vor arăta foarte bine.

Tamplarie PVC si aluminiu