Case duplex

5 Motive pentru a construi sau cumpăra o casă tip duplex

1. O jumătate de duplex poate ajunge să coste cu până la 25% mai puțin decât construcția unei locuințe individuale similare. Acest avantaj este unul considerabil atunci când o familie tânăra are un buget mai puțin permisiv.  

2. Casele duplex pot permite situații unice. Doriți să locuiți alături de părinți, sau frați ajutându-vă reciproc, dar și să aveți propriul spațiu și intimitate? Trăind pe de o parte și cealaltă a duplexului rezolvați elegant această dilemă. Doriți să porniți o afacere și totuși nu doriți să aveți biroul în casa? Jumătate de duplex poate deveni sediu, birou, sau punct de lucru, iar cealaltă ramâne casă și locuința ideală. Flexibilitatea caselor tip duplex este greu de egalat de alte tipuri de proprietate. 

3. Casele duplex pot furniza o sursă de venit pasiv. Locuind în jumătate de duplex și închiriind cealaltă jumătate înseamnă că se poate amortiza mai ușor investiția inițială, se poate returna mai repede un credit la bancă și se înjumătățesc efectiv cheltuielile lunare. 

4. Casele duplex pot deveni o afacere în sine. Un aspect demn de luat in seamă când cumpărați un duplex ca și prima dumneavoastră casă, este că pe termen lung, atunci când veți fi gata să treceți la următoarea proprietate, puteți avea două proprietăți independente de închiriat, ceea ce ar dubla venitul pasiv despre care vorbeam mai sus. Nu numai că veți avea deja cunoștințele despre ce presupune a închiria o proprietate, dar veți ști, de asemenea, perspectiva exactă a ce presupune locuirea în acea casă, pentru a o putea prezenta eventualilor chiriași.

5. Plecați într-un week-end prelungit sau în vacanță? O casă de tip duplex poate însemna că veți avea întotdeauna pe cineva care să vă hrănească pisica sau câinele, să ude florile sau care să se asigure și să vă asigure că totul este în regulă acasă.

Există și alte avantaje ale caselor tip duplex. Pentru a le afla, vă invităm să luați legătura cu consultanții noștri!