Despre noi

SC LUSA TOTAL este o companie cu capital integral privat ce activează pe piața de tâmplărie PVC și aluminiu și producție de mobilier din Romania încă din anul 1998.

Încă de la început ne-am angajat la inovare de produs continuă și dezvoltarea de noi produse de ultimă generație, oferind niveluri mai ridicate de eficiență energetică, performanță și securitate. Fiind unul dintre cei mai mari producători prahoveni de sisteme de ferestre si uși din PVC, am fost în prima linie a inovației în domeniul tehnologiilor de produse de construcție din PVC de aproape două decenii. Am diversificat numărul de profile din care se produce tâmplăria și calitatea acestora, dorind să venim în întâmpinarea nevoilor clienților și să răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor din partea acestora.

Compania a evoluat și și-a diversificat oferta de produse și servicii, astăzi domeniile noastre de activitate cuprinzând:

  • Tâmplărie PVC cu profile Trocal, Rehau, Teraplast.
  • Tâmplarie Aluminiu și pereți cortină cu profile BRL, Exalco, Alumil
  • Uși de garaj, rulouri de exterior - SKS Germania, Alexiana Group.
  • Accesorii pentru tâmplarie: jaluzele verticale și orizontale, rollete, plase contra insectelor
  • Construcții și amenajări: case, cabine, mini-magazine, copertine, compartimentari interioare pentru birouri, zugrăveli, placări și izolații interioare și exterioare, pavaje, garduri cu porți culisante, acoperișuri de balcoane cu pereți termoizolanți, închideri de hale cu pereți termoizolanți, confecții metalice
  • Mobilier la comanda și serie din PAL - Kronospan, Egger sau Losan.

Unul din scopurile noastre asumate este acela de a avea o amprentă de carbon cât mai redusă, și de aceea încercăm să reciclăm până la 100% din materialele care rămân la fabricarea tâmplăriei din PVC și din aluminiu, dar și din fabricarea de mobilier sau alte produse din portofoliul nostru.

Înţelegem că fiecare clădire are un efect extrem de important asupra mediului. Clădirile „verzi”, eficiente energetic, aduc beneficii pe toate planurile: economic, ambiental, social şi al sănătăţii. De aceea propunem clienților noștri soluții conforme cu standardele moderne, construcții cu un schimb termic minim cu exteriorul şi în acelaşi timp o ventilaţie suficientă a spaţiilor interioare şi un nivel optim de confort.

Puteți fi siguri că alegând LUSA, veți opta pentru o soluție prietenoasă cu mediul.